Què diuen les persones que s'han beneficiat del programa de 21 dies de dolor d'esquena...

4,3
4,3 estrelles sobre 5 (basat en 3 ressenya)
Excel · lent33%
Très bon67%
mitjà0%
passable0%
Decepcionant0%

Comparteix els teus comentaris sobre aquest programa

Què diuen els usuaris sobre aquest programa?

26/06/2024

Bon programa

Harmange
26/06/2024

Els exercicis són progressius, complementaris, ben explicats i les fotos del “professor de gimnàstica o fisioterapeuta” permeten imitar les posicions (És difícil fer un moviment sense veure el professor que ensenya l'exemple).

Això m'ajuda molt.

Si em quedés estirat, paralitzat pel dolor, amb un electroestimulador al coll, sentiria menys dolor peròs la paràlisi del coll només empitjoraria. …Pràcticament estic obligat a fer exercicis cada dues o quatre hores, sinó el dolor em deixa estirat allà sense poder seure o caminar...

1. Els exercicis d'esquena i columna lumbar m'ajuden amb la meva columna cervical.

2. No tinc cap explicació per a aquest fenomen de paràlisi. La medicina mai m'ha ofert res. Abans de les vostres sessions de fisioteràpia, havia fet ioga o tai-txi, però els exercicis no estan prou enfocats per a la columna lumbar i la columna cervical que requereixen una rehabilitació específica.

Tens una explicació mèdica per a aquest fenomen!?

Gràcies pel teu consell.

Genest
26/06/2024

Aquest excel·lent programa amb les seves il·lustracions i detalls em va donar alleujament i esperança per a una vida lliure de dolor i ansietat.

Moltes gràcies Anas pel teu compromís i dedicació als teus pacients.

Abderrahim

Si encara no us heu inscrit al programa, no esperis més!

Tornar al principi