Programa de 21 dies contra el mal d'esquena

Aquí teniu el programa en format PDF. És 100% gratuït! Baixeu-lo ara per conservar-ne una còpia.

Nota : Si us plau, compartiu aquest enllaç amb algú que coneixeu que pateix mal d'esquena. El meu objectiu és ajudar a tanta gent com sigui possible a mantenir-se activa malgrat el dolor, i aquest programa és un pas en aquesta direcció.

4,3
4,3 estrelles sobre 5 (basat en 3 ressenya)
Excel · lent33%
Très bon67%
mitjà0%
passable0%
Decepcionant0%

Comparteix els teus comentaris sobre aquest programa

Què diuen els usuaris sobre aquest programa?

25/05/2024

Els exercicis són progressius, complementaris, ben explicats i les fotos del “professor de gimnàstica o fisioterapeuta” permeten imitar les posicions (És difícil fer un moviment sense veure el professor que ensenya l'exemple).

Això m'ajuda molt.

Si em quedés estirat, paralitzat pel dolor, un electroestimulador al voltant del meu cervellfalques, sentiria menys dolor però la paràlisi del coll només empitjoraria. …Pràcticament estic obligat a fer exercicis cada dues o quatre hores, sinó el dolor em deixa estirat allà sense poder seure o caminar...

1. Els exercicis d'esquena i columna lumbar m'ajuden amb la meva columna cervical.

2. No tinc cap explicació per a aquest fenomen de paràlisi. La medicina mai m'ha ofert res. Abans de les vostres sessions de fisioteràpia, havia fet ioga o tai-txi, però els exercicis no estan prou enfocats per a la columna lumbar i la columna cervical que requereixen una rehabilitació específica.

Tens una explicació mèdica per a aquest fenomen!?

Gràcies pel teu consell.

Genest
20/05/2024

Bon programa

Harmange
01/05/2024

excel·lent programa

Sylvie

Per a qualsevol pregunta o comentari, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@lombafit.com

Tornar al principi